|  residentie  LISA - GAVERE - A01.01  |


ENERGIEZUINIG NIEUWBOUWAPPARTEMENT OP HET EERSTE VERDIEP TE CENTRUM GAVERE


Residentieel wonen in het centrum van Gavere vlakbij Gent.

Residentie LISA is een kleinschalig en zeer energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 3 ruime tweeslaapkamer appartementen gelegen in de Scheldestraat 30 te 9880 Gavere en dit op enkele tientallen meters van de bruisende kern van de gemeente. Winkels, scholen, openbaar vervoer, … zijn op wandelafstand te bereiken en daarenboven is er een uitstekende en snelle verbinding naar de E17 en N60. De treinverbinding naar het centrum van Gent is binnen handbereik en tevens bent u met de fiets ook vlot in Gent.

 

Comfort, energiezuinigheid, kwaliteit en centrale ligging zijn de eigenschappen van deze residentie. 

Tijdens de ontwerpfase werd veel aandacht geschonken aan enerzijds de energiezuinigheid en anderzijds het wooncomfort van de bewoners: praktische indeling van het appartement, veel lichtinval, minstens één terras per appartement, dakoversteken, … . Op deze manier is het zowel binnen als buiten aangenaam vertoeven in deze residentie.

 

Door een optimaal overleg in ontwerpfase tussen architect, epb-verslaggever, ingenieur en bouwheer zijn we er in geslaagd om een project te realiseren die ‘bijna-energie-neutraal’ is.


Omdat we overtuigd zijn van de noodzaak en de voordelen van hernieuwbare energie om ons klimaat aangenaam te houden, gaan wij nog een stap verder dan de meeste projectontwikkelaars. Wij stellen alles in het werk om met ieder appartement in deze residentie een energiepeil te halen die lager is dan E20 en doen hiermee beduidend beter dan de actueel door de overheid opgelegde energie-eisen. Hierdoor kan u als bewoner quasi het hele jaar door genieten van ‘gratis’ elektriciteit uit uw zonnepanelen en heeft u bovendien ook nog het voordeel dat u de eerste 5 jaar geen kadastraal inkomen moet betalen. De financiële meerwaarde ten gevolge van een energiepeil lager dan 20 werd becijferd (zie overzicht infra) en loopt op tot 13.110 euro gerekend over een perdiode van 20 jaar en dit enkel nog maar ten gevolge van 'gratis elektriciteit' en vrijstelling kadastraal inkomen gedurende 5 jaar. Het lagere verbruik van bijvoorbeeld gas voor verwarming en sanitair warm water werd nog niet in rekening gebracht.

De residentie is opgebouwd uit een gelijkvloerse verdieping met bovenliggend drie ruime tweeslaapkamer appartementen.  

Op de gelijkvloerse verdieping is er 1 enkele private garagebox & 2 dubbele private garageboxen. De gemeenschappelijke berging en tellerlokalen zijn ook op het gelijkvloers terug te vinden.


Het appartement op de eerste verdieping is ingedeeld in een inkomhal, apart toilet, open lichtrijke keuken met aanpalend de ruime eethoek en een gezellige zithoek. Via het grote schuifraam in de zithoek heeft u toegang tot het ruime terras aan de straatzijde. Via het raam in de keuken kan u het terras aan de achterzijde bereiken.  Door de aanwezigheid van een terras langs voorzijde en de achterzijde van het leefgedeelte is het appartement zeer lichtrijk. Via de nachthal is de ruime badkamer met dubbele lavabo en douche bereikbaar. Aanpalend aan de badkamer zijn de twee slaapkamers gesitueerd. Daarnaast is er op het eerste verdiep nog een technische ruimte voor wasmachine, droogkast, centrale verwarming & ventilatieunit die ook als berging dienst doet. 


De moderne lijn van het gebouw en de keuze van materialen zorgen voor een hedendaagse en tijdloze uitstraling waarbij energiezuinigheid en kwaliteit hoog in het vaandel worden gedragen.


Dit energiezuinig duurzame appartement biedt u een lichtrijke ruime leefruimte met twee slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer aan waarbij u tevens beschikt over twee aangename terrassen. Voor de prijs van 224.500 euro exclusief kosten is dit appartement van u. Een echte topper in zijn prijsklasse. De oplevering is voorzien maart 2021.


Voor verdere vragen of een vrijblijvend bezoek kunt u ons steeds bereiken op het nummer 0485 / 93 50 12 of via mail e-brique@telenet.be.

   test       

grondplan A.01.01