| residentie LISA - GAVERE - G1 & G2-G3 & G4-G5 - VERKOCHT |


CENTRAAL GELEGEN GARAGEBOXEN TE GAVERE


Residentieel wonen in het centrum van Gavere vlakbij Gent.

Residentie LISA is een kleinschalig en zeer energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 3 ruime tweeslaapkamer appartementen gelegen in de Scheldestraat 30 te 9880 Gavere en dit op enkele tientallen meters van de bruisende kern van de gemeente. Winkels, scholen, openbaar vervoer, … zijn op wandelafstand te bereiken en daarenboven is er een uitstekende en snelle verbinding naar de E17 en N60. De treinverbinding naar het centrum van Gent is binnen handbereik en tevens bent u met de fiets ook vlot in Gent.

 

Comfort, energiezuinigheid, kwaliteit en centrale ligging zijn de eigenschappen van deze residentie. 

Tijdens de ontwerpfase werd veel aandacht geschonken aan enerzijds de energiezuinigheid en anderzijds het wooncomfort van de bewoners: praktische indeling van het appartement, veel lichtinval, minstens één terras per appartement, dakoversteken, … . Op deze manier is het zowel binnen als buiten aangenaam vertoeven in deze residentie.

 

Door een optimaal overleg in ontwerpfase tussen architect, epb-verslaggever, ingenieur en bouwheer zijn we er in geslaagd om een project te realiseren die ‘bijna-energie-neutraal’ is.


Omdat we overtuigd zijn van de noodzaak en de voordelen van hernieuwbare energie om ons klimaat aangenaam te houden, gaan wij nog een stap verder dan de meeste projectontwikkelaars. Wij stellen alles in het werk om met ieder appartement in deze residentie een energiepeil te halen die lager is dan E20 en doen hiermee beduidend beter dan de actueel door de overheid opgelegde energie-eisen. Hierdoor kan u als bewoner quasi het hele jaar door genieten van ‘gratis’ elektriciteit uit uw zonnepanelen en heeft u bovendien ook nog het voordeel dat u de eerste 5 jaar geen kadastraal inkomen moet betalen. De financiële meerwaarde ten gevolge van een energiepeil lager dan 20 werd becijferd (zie overzicht infra) en loopt op tot 17.510 euro gerekend over een perdiode van 20 jaar en dit enkel nog maar ten gevolge van 'gratis elektriciteit' en vrijstelling kadastraal inkomen gedurende 5 jaar. Het lagere verbruik van bijvoorbeeld gas voor verwarming en sanitair warm water werd nog niet in rekening gebracht.

De residentie is opgebouwd uit een gelijkvloerse verdieping met bovenliggend drie ruime tweeslaapkamer appartementen.  

Op de gelijkvloerse verdieping is er 1 enkele private garagebox & 2 dubbele private garageboxen waarbij iedere garagebox een geautomatiseerde sectionaalpoort heeft.

De enkele garagebox is rechtstreeks vanuit de inkomhal bereikbaar en wordt verkocht voor de prijs van 24.750 euro.

Een van de twee dubbele garageboxen is rechtstreeks vanuit de inkomhal bereikbaar. Beide garageboxen worden verkocht voor de prijs van 29.750 euro (G4-G5) en 34.750 euro (G2-G3).


De moderne lijn van het gebouw en de keuze van materialen zorgen voor een hedendaagse en tijdloze uitstraling waarbij energiezuinigheid en kwaliteit hoog in het vaandel worden gedragen.


Een echte topper in zijn prijsklasse. De oplevering is voorzien voorjaar 2021.


Voor verdere vragen of een vrijblijvend bezoek kunt u ons steeds bereiken op het nummer 0485 / 93 50 12 of via mail e-brique@telenet.be.

   test

       

grondplan G1 & G2-G3 & G4-G5