| residentie ISABELLE - STADEN - G1-G2-G3-G4-G4 & P1-P2-P3 |


GARAGES (G1-G2-G3-G4-G5) & PARKEERPLAATSEN (P1-P2-P3)

Residentieel wonen in het centrum van STADEN vlakbij ROESELARE.

Residentie ISABELLE is een kleinschalig en energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 5 appartementen. Vier ruime tweeslaapkamer appartementen en één drieslaapkamer appartement gelegen in de Sint-Jansstraat 61 te 8840 Staden en dit op enkele tientallen meters van de bruisende kern van de gemeente. Winkels, openbaar vervoer, scholen, … zijn op wandelafstand te bereiken en daarenboven is er een uitstekende verbinding naar Roeselare, Ieper, Diksmuide, …

 

Comfort, energiezuinigheid, kwaliteit en centrale ligging zijn de eigenschappen van deze zuidgerichte residentie. 

Tijdens de ontwerpfase werd veel aandacht geschonken aan enerzijds de energiezuinigheid en anderzijds het wooncomfort van de bewoners:

 

Op deze manier is het zowel binnen als buiten aangenaam vertoeven in deze residentie.

 

Door een optimaal overleg in ontwerpfase tussen architect, epb-verslaggever, ingenieur en bouwheer zijn we er in geslaagd om een project te realiseren die zeer energiezuinig is.

 

Op de gelijkvloerse verdieping is er een tweeslaapkamer appartement met terras en tuin aanwezig.

 

Op het eerste verdiep zijn er twee zuidgerichte appartementen voorzien. Het rechtse appartement is een tweeslaapkamer appartement met een ruim terras langs de achterzijde. Het linkse appartement is een drieslaapkamer appartement met zowel langs de voorzijde als langs de achterzijde een aangenaam ruim terras.

 

Op het tweede verdiep zijn er twee zuidgerichte penthouses voorzien met beiden twee slaapkamers.  Zowel langs de voorzijde als langs de achterzijde is er een aangenaam ruim terras.

 

Op het gelijkvloers zijn er tevens ook vijf inpandige garages en drie parkeerplaatsen aanwezig. De inpandige garages zijn zeer ruim (+- 3.00m x 5.85m) en zijn voorzien van een sectionaalpoort.

 

De moderne lijn van het gebouw en de keuze van materialen zorgen voor een hedendaagse en tijdloze uitstraling waarbij energiezuinigheid en kwaliteit hoog in het vaandel worden gedragen.

De garageboxen zijn via een overdekte doorrit rechtstreeks vanuit de inkomhal bereikbaar en worden verkocht voor de prijs van 25.000 à 29.0000 euro.

De parkeerplaatsen bevinden zich ook vlakbij de inkomhal en worden verkocht voor de prijs van 10.000 euro. 


Voor verdere vragen of een vrijblijvende afspraak kunt u ons steeds bereiken op het nummer 0485 / 93 50 12 of via e-brique@telenet.be.test

test

       


grondplan G & P