| project Sellewie - Kapelstraat 139 - VERKOCHT |


CENTRAAL GELEGEN ENERGIEZUINIGE WONING MET TUIN EN PARKEERPLAATS TE SINT-LODEWIJK-DEERLIJK


Deze energiezuinige duurzame woning biedt u een lichtrijke ruime leefruimte met drie slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer aan waarbij u tevens beschikt over een omheinde tuin en eigen parkeerplaats. Deze woning wordt verkocht onder het stelsel van registratierechten. Een echte topper in zijn prijsklasse. 

In Sint-Lodewijk-Deerlijk renoveert e-brique deze rijwoning. Dit project is gelegen in het centrum van Sint-Lodewijk-Deerlijk en biedt hiermee een uitstekende verbinding naar zowel Kortrijk, Deerlijk, Zwevegem, Waregem en Oudenaarde. 

De woning is op het gelijkvloers ingedeeld in een inkomhal, apart gastentoilet, open lichtrijke keuken met aanpalende de ruime eethoek en een gezellige zithoek. Via het grote schuifraam in de zithoek heeft u toegang tot het terras en de omheinde tuin met aansluitend de open parkeerplaats. U kan dus vlot vanop straat tot in uw tuin zonder dat u uw woning hoeft te kruisen. Vanuit de eethoek is enerzijds de kelder bereikbaar en anderzijds de nachthal. Op het eerste verdiep bevindt zicht de master slaapkamer, een ruime badkamer met ligbad, dubbele lavabo en douche. Daarnaast is er op het eerste verdiep nog een apart toilet en een technische ruimte voor wasmachine, droogkast, centrale verwarming & ventilatieunit die ook als berging dienst doet. Op het tweede verdiep zijn nog twee kinderkamers aanwezig.

De woning werd volledig gestript zodat het mogelijk was om de woning te renoveren conform de huidige wensen en eisen van toekomstige bewoners. De volledige buitenschil van de woning werd geïsoleerd en tevens zijn alle technieken vernieuwd. Hierdoor kunnen wij een woning aanbieden die voldoet aan de huidige eisen omtrent comfort, lage energiekosten, aangenaam binnenklimaat, ...

Voor verdere vragen of een vrijblijvend bezoek kunt u ons steeds bereiken op het nummer 0485 / 93 50 12 of via mail e-brique@telenet.be.

   test       


      

     

grondplan -1

grondplan +0

grondplan +1

grondplan +2

grondplan dak