| project Sellewie - Kapelstraat 137 - VERKOCHT |


CENTRAAL GELEGEN ENERGIEZUINIGE NIEUWBOUWWONING MET ZONNEPANELEN, INPANDIGE GARAGE, TUIN EN PARKEERPLAATS TE SINT-LODEWIJK-DEERLIJK


Deze energiezuinige duurzame nieuwbouwwoning biedt u een lichtrijke ruime leefruimte met vier slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer aan waarbij u tevens beschikt over een omheinde tuin en eigen parkeerplaats en een inpandige garage.

De woning wordt ook voorzien van zonnepanelen met een vermogen van +-1350 Wp.

De totale vloeroppervlakte van deze woning bedraagt 170m2

Deze woning wordt verkocht onder het stelsel van btw 10% voor de grondfractie en onder het stelsel van btw 21% voor het gebouw. Een echte topper in zijn prijsklasse. Qua afwerking en technieken kan u nog kiezen volgens uw wensen.

In Sint-Lodewijk-Deerlijk bouwt e-brique deze half open nieuwbouwwoning. Dit project is gelegen in het centrum van Sint-Lodewijk-Deerlijk en biedt hiermee een uitstekende verbinding naar zowel Kortrijk, Deerlijk, Zwevegem, Waregem en Oudenaarde. 

De woning is op het gelijkvloers ingedeeld in een inkomhal, apart gastentoilet, open lichtrijke keuken met aanpalende de ruime eethoek en een gezellige zithoek.

Op het gelijkvloers kan u ook een inpandige garage vinden met aanpalend berging/technisch lokaal. Via het grote schuifraam in de zithoek heeft u toegang tot het terras en de omheinde tuin met aansluitend de open parkeerplaats. U kan dus vlot vanop straat tot in uw tuin zonder dat u uw woning hoeft te kruisen. Vanuit de zithoek is de nachthal bereikbaar.

Op het eerste verdiep bevindt zich een ruime badkamer met ligbad, dubbele lavabo en douche en drie slaapkamers. Daarnaast is er op het eerste verdiep nog een apart toilet en een technische ruimte voor wasmachine & droogkast.

Op het tweede verdiep is de master bedroom voorzien.

Deze nieuwbouwwoning wordt gebouwd conform de huidige wensen en eisen van toekomstige bewoners. De volledige buitenschil van de woning werd super geïsoleerd. Hierdoor kunnen wij een woning aanbieden die voldoet aan de huidige eisen omtrent comfort, lage energiekosten, aangenaam binnenklimaat, ...

Voor verdere vragen of een vrijblijvend bezoek kunt u ons steeds bereiken op het nummer 0485 / 93 50 12 of via mail e-brique@telenet.be.

   test       


      


      

     

grondplan -1

grondplan +0

grondplan +1

grondplan +2

grondplan dak