| residentie SINGHEM - KRUISEM |


ENERGIEZUINIGE NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN TE CENTRUM ZINGEM (KRUISEM)


Residentieel wonen onder de kerktoren van ZINGEM vlakbij GENT en OUDENAARDE.


Residentie SINGHEM is een kleinschalig en energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 3 appartementen. Twee ruime drieslaapkamer appartementen en één drie/vierslaapkamer appartement met bureel gelegen in de Dorpsstraat 17 te Zingem. Winkels, openbaar vervoer, scholen, … zijn op wandelafstand te bereiken en daarenboven is er een uitstekende verbinding naar Gent en Oudenaarde.

 

Comfort, energiezuinigheid, kwaliteit en centrale ligging zijn de eigenschappen van deze zuidgerichte residentie. 

Tijdens de ontwerpfase werd veel aandacht geschonken aan enerzijds de energiezuinigheid en anderzijds het wooncomfort van de bewoners:

 

Op deze manier is het zowel binnen als buiten aangenaam vertoeven in deze residentie.

 

Door een optimaal overleg in ontwerpfase tussen architect, epb-verslaggever, ingenieur en bouwheer zijn we er in geslaagd om een project te realiseren die zeer energiezuinig is.

 

Op de gelijkvloerse verdieping is er een drieslaapkamer appartement (115m2) met terras (20m2) en tuin (55m2) aanwezig.

 

Op de eerste verdiep is er een drieslaapkamer appartement (115m2) met zuidgericht terras (20m2) aanwezig.


Op het tweede verdiep is er een penthouse (150m2) voorzien met 3 slaapkamers, bureel en 2 badkamers.  Langs de voorzijde is er een aangenaam ruim zuidgericht terras (29m2) aanwezig.

 

Op het gelijkvloers zijn er tevens ook drie inpandige garages en éé parkeerplaatsen aanwezig. De inpandige garages zijn zeer ruim (+- 3.00m x 6.85m) en zijn voorzien van een sectionaalpoort.

 

De moderne lijn van het gebouw en de keuze van materialen zorgen voor een hedendaagse en tijdloze uitstraling waarbij energiezuinigheid en kwaliteit hoog in het vaandel worden gedragen.


De verkoopprijzen zijn op aanvraag beschikbaar maar zijn een echte topper in hun prijsklasse. De start der werken is voorzien najaar 2021.

Via onderstaande link kan u de videovisualisatie bekijken van dit project.

video 1 - residentie Singhem 

video 2 - residentie Singhem 

Voor verdere vragen of een vrijblijvende afspraak kunt u ons steeds bereiken op het nummer 0485 / 93 50 12 of via e-brique@telenet.be.