U bevindt zich hier

Over E-BRIQUE

 

Medio 2006 is de zaakvoerder afgestudeerd als burgerlijk ingenieur bouwkunde. De eerste tien jaar van zijn professionele carrière was hij actief binnen de projectcoördinatie & de projectopvolging voor de burgerlijke bouwkunde, de industriebouw en de projectontwikkeling.


De microbe om in eigen beheer energiezuinige projecten op een centrale locatie te ontwikkelen werd gevoed door enerzijds de opleiding als burgerlijk ingenieur en anderzijds door de opgedane ervaring in de branche. In 2016 werden de eerste kleine stapjes gezet in de projectontwikkeling en stelselmatig wordt getimmerd aan de weg vooruit.


De rode draad doorheen de projecten is energiezuinig & duurzaam bouwen waarbij we kwaliteit hoog in het vaandel dragen. De kleinschaligheid van onze projecten laat ons tevens toe dat de zaakvoerder het persoonlijk contact met de klanten en de individuele opvolging kan behouden. 

 

E-BRIQUE probeert net dat tikkeltje meer aan te bieden zodat uw nieuwe huis een volwaardige thuis mag zijn die voldoet aan alle huidige comforteisen waarbij u kan beschikken over een hoogwaardige keuken & sanitair gecombineerd met veel lichtinval en ruime zonneterrassen.