residentie Singhem , Zingem (Kruisem)

Locatie

  • Peperstraat 2
  • 9750 Zingem (Kruisem)
  • Route
Locatie
Zingem (Kruisem)
Type
wonen onder de kerktoren
Aantal units
3

In het hartje van Zingem vinden we deze kleinschalige en energiezuinige 'Residentie Singhem', bestaande uit 3 prachtige en ruime appartementen. Op wandelafstand vindt u ook tal van winkels en handelszaken terug. Ook de school en het openbaar vervoer zijn gelegen op slechts enkele tientallen meters van dit appartementsgebouw. Deze residentie is te bereiken zowel via de Dorpsstraat als via de Peperstraat achteraan de site. 

Deze unieke penthouse beschikt over een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 150 m².  Deze ruime penthouse is verdeeld over twee verdiepingen en is voorzien van 3 ruime slaapkamers, een bureauruimte en 2 badkamers. Daarnaast is er ook een zuidgericht terras van 28 m², die volledig wordt aangelegd. 
Het appartement is voorzien van ingebouwde screens. Tevens werd door de bouwheer gekozen om dit appartement af te werken met hoogwaardige materiaalkeuzes (vb: Z-trap in eik, mat zwarte deurkrukken, ...)

SLAAPKAMER + BADKAMER op niveau van LEEFRUIMTE, bovenaan EXTRA badkamer en 2 slaapkamers. 

Dit ruime en lichtrijke appartement is voorzien van vloerverwarming, aangestuurd door warmtepomp (lucht/water). Daarnaast worden er ook zonnepanelen voorzien. Dit zorgt er mede voor dat het appartement voldoet aan de BEN-voorwaarden en dus ultra energiezuinig is. 

Geniet tevens de eerste 5 jaar van een korting van 50% op de onroerende voorheffing! 

Indeling:

Verdiep 2: 
Inkomhal - apart gastentoilet met handwasbakje - aparte berging  - aparte bureauruimte/hobbyruimte/dressing - ruime slaapkamer (13 m²) - lichtrijke leefruimte met open, volledig ingerichte keuken uitgerust met kookeiland en vitro-keramische kookplaat, dampkap, combi-oven, vaatwas, ingebouwde koelkast en een spoelbak - aansluitende, aparte voorraadberging - grote badkamer (9 m²), die voorzien is van een dubbele wastafel in meubel, een douche met regendouchekop en een ligbad - groot zuidgericht terras van 20 m². 

Verdiep 3:
Via de trap bereiken we de bovenverdieping, die voorzien is van 2 ruime slaapkamers (18 m² en 12 m²) en een ruime badkamer, die uitgerust is met een enkele wastafel in meubel, een douche met regendouchekop en een tweede toilet.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een garagebox mee aan te kopen (prijs op aanvraag).

!! Aankoop aan het voordeel-tarief van 6% is mogelijk !!

 

Beschikbaarheid

Slaapkamers
Oppervlakte
Tuin
Terras
Documenten
Prijs
Status
Slaapkamers
Oppervlakte
Tuin
Terras
Documenten
Prijs
Status
A00.01
0
Verkocht
Slaapkamers
Oppervlakte
Tuin
Terras
Documenten
Prijs
Status
A01.01
0
Verkocht
Slaapkamers
Oppervlakte
Tuin
Terras
Documenten
Prijs
Status
A02.01
4
0m²
Verkocht

Meer te weten komen?