residentie Christine, Staden

Locatie

  • Grote Veldstraat 31
  • 8840 Staden
  • Route
RES. CHRISTINE - verkoopslastenboek - 2023 02 02
Locatie
Staden
Type
kleinschalig en zeer energiezuinig
Aantal units
4

Nabij het centrum van Staden is deze kleinschalige en zeer energiezuinig nieuwbouwproject gelegen.

“Residentie Christine” bestaat uit 4 prachtige, lichtrijke appartementen op wandelafstand van de Markt van Staden, tal van handelszaken (bakkerijen, beenhouwerij, apotheker, supermarkt,..) alsook het openbaar vervoer is toegankelijk op enkele tientallen meters van de residentie. Toch is dit vooruitstrevende nieuwbouwproject gelegen op een rustige locatie die bereikbaar is via een éénrichtingstraat.

Dit prachtige nieuwbouwproject waar energiezuinigheid centraal staat beschikt over twee prachtige tuinappartementen op het gelijkvloers telkens voorzien van 2 ruime slaapkamers en een totale oppervlakte van 153 m2 en 170 m2. Daarnaast vinden we op de eerste en tweede verdieping : twee ruime doorzonappartementen met 3 slaapkamers en een zuid-west gericht terras. Deze lichtrijke appartementen hebben een totale oppervlakte van 122 m2 en 136 m2. 

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een garagebox bij te kopen (prijs op aanvraag).

Verder heeft u momenteel nog vrije keuze in de afwerking van de keuken, de badkamer en de vloer van uw droomappartement.

Ook worden deze prachtige appartementen uitgerust met vloerverwarming die aangestuurd wordt door een warmtepompsysteem (lucht/water) en wordt elk appartement ook voorzien van een ventilatiesysteem D. Daarnaast worden er voor elk appartement ook zonnepanelen voorzien. Mede door deze energiezuinige voorzieningen voldoen deze appartementen aan de BEN-voorwaarden.

Er wordt dan ook gestreefd naar een E-peil <10, waardoor u als koper een extra voordeel geniet : de eerste 5 jaar krijgt u namelijk een korting van 100% op uw onroerende voorheffing!! 

Bent u opzoek naar een prachtig, lichtrijk en energiezuinig appartement met een onderhoudsvriendelijke tuin? Of liever een ruim terras? 

Beschikbaarheid

Slaapkamers
Oppervlakte
Tuin
Terras
Documenten
Prijs
Status
Slaapkamers
Oppervlakte
Tuin
Terras
Documenten
Prijs
Status
A00.01
2
98m²
71m²
0m²
Verkocht
Slaapkamers
Oppervlakte
Tuin
Terras
Documenten
Prijs
Status
A00.02
2
91m²
61m²
12m²
Te koop
Slaapkamers
Oppervlakte
Tuin
Terras
Documenten
Prijs
Status
A01.01
3
119m²
16m²
Te koop
Slaapkamers
Oppervlakte
Tuin
Terras
Documenten
Prijs
Status
A02.01
3
111m²
10m²
Te koop

Meer te weten komen?